a

Personal Group Training

Individueel in een groep

Train je liever in een kleine groep? Dan kun je met de Personal Group Training sporten in een kleine groep van 4 tot 8 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een personal trainer jou kan bieden. Bij onze Personal Group Training houden we rekening met jouw persoonlijke doelstelling.

Iedereen doet dezelfde workout, maar op zijn eigen niveau. Personal Group Training zit vol met gelijkgestemde mensen die je kunnen motiveren en helpen tijdens de training. Iedereen heeft een specifiek doel. Het gevoel dat je deel uitmaakt van een team maakt de training leuk!

Of je nu een atleet bent of een beginnende sporter, 
iedereen kan deelnemen.

TABATA

Tabata training is een type intervaltraining. In deze training doe je binnen de tijd zoveel mogelijk herhalingen. Een tabata training duurt 4 minuten, deze worden opgedeeld in 8 setjes van 20 seconden training waar op vervolgens 10 seconden rust plaatsvinden (in totaal dus 4 minuten)

 

CIRCUIT

Circuit training is een combinatie van krachttraining en conditietraining / spieruithoudingsvermogen die met een hoge intensiteit worden uitgevoerd. Tijdens een circuittraining worden de verschillende spiergroepen regelmatig afgewisseld waardoor je tussen de sets door niet lang hoeft te pauzeren en je dus voortdurend is beweging blijft.

WORKOUT OF THE DAY

Het doel van een workout of the day is om elke dag te variëren in oefeningen, combinaties en intensiteit van de training waardoor geen dag hetzelfde is qua training.
Er bestaan verschillende soorten WOD trainingen, de meeste bekende zijn de AMRAP en de EMOM.

Fysiek en mentaal fit worden

Zet vandaag de eerste stap!

Open chat
He! Waarmee kunnen we je helpen?
Hi, hoe kunnen we je helpen?